Afmelden van zwemles 

Reguliere groep of 1 op 4 voor ABC
Indien u een les wilt afmelden voor u of uw kind voor het ABC diploma of zwemvaardigheid gaat dit via zwemscore. Het afmelden van de zwemles kan nog tot 5 min. voorgaand de les tot en met 4 weken van tevoren. In zwemscore klikt u op het tabblad “Lessen” en vervolgens “Les afmelden”. De instructeur zal de afmelding direct zien bij het doen van de presentie via zwemscore. Zij kunnen niet hun e-mail openen tijdens de zwemlessen. 

Langdurig ziek (zoals een operatie of breuk?)
Indien u of uw kind langer dan 3 weken geen les kan volgen i.v.m. een medische reden dan is het mogelijk om de lessen te pauzeren. Om dit te kunnen verwerken in onze administratie hebben wij een doktersbrief nodig. Let op: het zwemplekje van u of uw kind wordt in dit geval niet gereserveerd i.v.m. drukte. 

Lelystad (Hanzeborg)
Koningsbergstraat 201
8232 DC Lelystad

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen over Lelystad elke vrijdag tussen 10:00 uur en 13:00 uur via 06-41147576 en uiteraard per e-mail aquayara-lelystad@outlook.com. Voor vragen Almere Muziekwijk (alleen huur zwembad en zeemeerminworkshops) via info@aquayara.nl. Tijdens de schoolvakanties helpen wij u graag alleen per e-mail.