Aquafun

Aquafun is een zwemactiviteit bij Aquayara in Almere. De naam van deze zwemactiviteit verraadt het al ‘Waterpret’. Voor kinderen die nog niet genoeg waterpret hebben gehad is er nu Aquafun! Deze zwemactiviteit is geschikt voor zowel jongens als meisjes die in het bezit zijn van het ABC tot 12 jaar.

Bij Aquafun wordt er ongeveer elke zes weken andere activiteiten aangeboden. De zwemactiviteiten die gedaan worden zijn:

  • Waterpolo
  • Snorkelen
  • Reddend zwemmen
  • Wedstrijdzwemmen
  • Estafette
  • Survival

Bij elk van deze onderdelen wordt er gewerkt aan de conditie. Het is dus een echt sportuurtje. De les voor de kerst- en zomervakantie is er discozwemmen. Aquafun wordt gegeven op de woensdagavond 18:15 uur  in Almere Tussen de Vaarten. De les duurt 60 minuten. Een proefles is in overleg mogelijk

Kosten: € 33,50 per maand (bij automatische incasso) of € 36,00 per maand (bij zelfstandig betalen). Wachttijd: 4 – 6 weken

Aquasport

Aquasport voor kinderen in Almere is een gevorderde versie van Aquafun waarbij het ook mogelijk is om diverse diploma’s of brevetten te behalen, zoals het snorkeldiploma (1, 2 of 3), Dolfijnserie (reddendzwemmen, brons, zilver of goud), afstandserie (200 – 5000 meter) of seascooter diploma (1,2 of 3). Bij deze zwemactiviteit staat plezier voorop, waarbij er wordt gewerkt aan conditie (sportuurtje). Daarnaast werk je ook toe n:aar diverse diploma’s .

Deelnemen is mogelijk voor kinderen in het bezit van hun A, B en C diploma (en minimaal 12 jaar) of indien ze jonger zijn ze minimaal in bezit van het zwemvaardigheid 3 (zwaardvis goud) diploma. De lessen duren 45 minuten en worden gegeven op de vrijdag om 19:00 uur in Almere Tussen de Vaarten.

Kosten: € 46,00 per maand (indien automatische incasso) of € 48,50 per maand (indien zelfstandig betalen). 
Kosten per diploma:€ 10,00
Wachttijd: directe instroming mogelijk.