Voordelen van banenzwemmen in ons zwembad in Almere

Zwemmen is zowel een recreatieve activiteit als een topsport, iedereen kan plezier beleven aan het zwembad. Jong of oud maakt ook niet uit, u kunt bij onze zwemschool babyzwemmen maar ook banenzwemmen. Daarbij is het niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Je humeur verbetert en het geeft een positieve boost. Wie wil dat nou niet? (Bron: zwembadbranche)

Banen zwemmen in ons zwembad in Almere
In ons zwembad in Almere Tussen de Vaarten is het mogelijk om te komen banen zwemmen en te werken aan uw conditie. In 3 verschillende soorten banen kiest u diegene die bij u past: langzame (kletsbaan vaak), de doorzwemmer of de snelzwembaan. Er loopt een toezichthoudster rond die ook zorgt voor een gezellig muziekje op de achtergrond. Al uw vragen kunt u aan hem/haar stellen. Het is ook mogelijk om het banen zwemmen een keer te komen proberen, vraag een proefsessie aan via ons contactformulier.

Mogelijke dagen/tijd banen zwemmen zwembad Almere:
Maandag: 13:30 uur of 19:45 uur
Dinsdag 09:00 uur of 11:30 uur (alleen vrouwen)
Dinsdag 19:00 uur of 20:00 uur
Woensdag 19:15 uur of 20:15 uur
Donderdag 13:30 uur of 19:45 uur
Vrijdag 11:00 uur of 20:00 uur

De kosten voor 1 x per week zijn € 14,50 per maand en 2 x per week € 29,- per maand (indien automatische incasso). Bij zelfstandig betalen wordt er een bijdrage van € 2,50 per maand in rekening gebracht. 

Wachttijd: vaak directe instroming mogelijk. Afhankelijk van de gekozen dag (dit verschilt). Indien u wilt weten of er direct plek is op uw voorkeursdag, neem gerust even contact met ons op.