Snelcursus

De nieuwe snelcursussen B en C diploma starten weer vanaf na de zomer; eind augustus 2019. Er starten snelcursussen op donderdag, zaterdag en eventueel zondag (B en C diploma naar voorkeur bij inschrijving) . Deze cursussen lopen tot de herfstvakantie.

Voor deze cursus zijn nog enkele plekken beschikbaar! Een verdere uitleg en overzicht van de data van de snelcursus kunt u vinden onder het kopje informatie; snelcursussen.

Oefenmoment
Regelmatig organiseren wij de welbekende oefenmomenten voor alle leden van de zwemschool. U kunt zich via de mail hiervoor inschrijven. De oefenmoment worden ingeroosterd op zondag om 14.15 uur, 15.15 uur en eventueel 16.15 uur.
U kunt tijdens het oefenmoment een uur lang met uw zoon/dochter komen zwemmen (ouder is verplicht!). De kinderen kunnen u laten zien wat zij al geleerd hebben en u kunt samen met hen verder oefenen. Alle materialen die ook tijdens de les gebruikt worden zijn ook voor dit oefenmoment beschikbaar. Er is een instructeur aanwezig om u tips te geven of waar u uw vragen aan kunt stellen. Er wordt echter geen zwemles gegeven. Het oefenmoment vindt plaats in het zwembad aan de Carel Willinklaan 75 in Almere Tussen de Vaarten.
Dit oefenmoment duurt steeds 1 uur. De kosten van het oefenmoment zijn € 5,00 per ouder en kind samen. Deze worden van het door u opgegeven bankrekeningnummer geïncasseerd.
Indien u van dit moment gebruik wil maken dan kunt u uw zoon/dochter opgeven via aquayarajoery@live.nl. De zwemschool zal u na opgave het tijdstip doorgeven. Een voorkeur opgeven is mogelijk, maar vol is vol!
Het eerstvolgende oefenmoment is gepland  op  16 en 23 juni 2019!

 

Selectiezwemmen alle diploma’s 

De volgende selectierondes zullen starten op:

B diploma en zwemvaardigheid: De selectie in Almere voor het afzwemmen is tussen 17 t/m 23 juni in de eigen les, het afzwemmen is op zondag 23 juni (Zwemvaardigheid) en zondag 30 juni 2019 (B diploma)De kinderen die in Lelystad zwemmen zullen in de week van 15 t/m 21 juni geselecteerd worden voor het proefzwemmen en gaan proefzwemmen op zaterdag 22 juni

A diploma en C diploma: De selectie in Almere voor het afzwemmen is tussen 24 t/m 30 juni in de eigen les , het afzwemmen op zondag 07 juli 2019.  De kinderen die in Lelystad zwemmen zullen in de week van 22  t/m 28 juni geselecteerd worden voor het proefzwemmen en gaan proefzwemmen op  zaterdag 29 juni.

 

Extra oefenmoment met kleding

Vanaf  06 t/m 12 juli is er weer voor alle niveau’s een extra oefenmoment waarin wij de kinderen met kleding aan verwachten.

let op: dit is een extra oefening, geen selectiemoment!! 

Niveau 1, 2, 3: shirt met korte mouwen

Niveau 4: shirt met lange mouwen en broek met lange pijpen

Niveau 5 A diploma en B diploma en zwemvaardigheid: Shirt met lange mouwen, hemd, lange broek (geen spijkerbroek of legging), sokken, schoenen.

C diploma: Zie boven maar dan met regenjas en laarzen!

In de week van 01 t/m 07 juni is er een extra oefenmoment met kleding aan voor alle kinderen die in niveau 5 en hoger zwemmen! Dit heeft niets met de selectie momenten te maken!

 

Vakantiesluiting

In verband met Pinksteren zijn we 09 en 10 juni gesloten. Hemelvaartsdag (30 mei) zijn we gewoon geopend!!