Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Extra les Lelystad | in Almere | niveau 5

14/03/2020 @ 11:00 - 15:00

Indien uw kind in niveau 5 in Lelystad zwemt worden er oefenmomenten in Almere georganiseerd. Niveau 5 is het laatste niveau voor het afzwemmen dat gehouden zal worden in ons zwembad in Almere Tussen de Vaarten. De overgang van het zwembad in Lelystad naar Almere willen we het liefst zo soepel mogelijk voor de kinderen laten verlopen.

Om de kinderen alvast aan de afstanden en het bad in Almere te laten wennen organiseren we hiervoor oefenmomenten in het afzwembad gelegen aan de Carel Willinklaan 75 in Almere Tussen de Vaarten (afslag Almere Buiten – West).
Dit oefenmoment bestaat uit twee lessen die we zullen houden op zaterdag 14 maart en zaterdag 21 maart! Dit oefenmoment is geheel vrijblijvend (wel sterk aan te raden) en kosteloos! 1 van de instructeurs uit Lelystad zal deze lessen ook aanwezig zijn. Het is dus ook de bedoeling dat uw kind beide lessen volgt!
Indien u uw zoon/dochter hiervoor opgeeft dan ontvangt u van ons het juiste tijdstip op uiterlijk woensdag 11 maart.
U kunt uw kind opgeven tot en met dinsdag 10 maart. De lessen duren steeds 45 minuten en de kinderen komen met kleding aan: lange broek; shirt met lange mouwen, een hemd, sokken en schoenen.
Dit oefenmoment is alleen voor kinderen die momenteel in niveau 5 van het A diploma zwemmen. Aanmelden kan via de link in de informatiemail.

Gegevens

Datum:
14/03/2020
Tijd:
11:00 - 15:00
Evenement Categorie: