Leuk dat u of uw kind bij ons komt zwemmen! Leest u de onderstaande informatie goed door voordat u inschrijft

U heeft geklikt op inschrijven voor zwemles /banenzwemmen via subsidie van het volwassenenfonds of JSF ontvangen. Voordat u inschrijft is het belangrijk dat u deze informatie leest en na aanmelding apart de aanvraag bij JSF indient!

1. Nadat u heeft ingeschreven via onze website wordt u automatisch doorgestuurd naar een betaalpagina voor het inschrijfgeld. Voor deze inschrijving geldt dit niet en u kunt de pagina wegklikken. Het inschrijfformulier ontvangen wij alsnog en u ontvangt een bevestiging per e-mail (kan in de ongewenste e-mail terecht komen). Dit geldt alleen indien u goedkeuring heeft van het volwassenenfonds of JSF.

2. Kiest u bij het inschrijfformulier activiteit: Subsidie JSF: Zwemles A diploma / subsidie; volwassenenfonds zwemles of banenzwemmen. Zet u bij de opmerking voor welke activiteit u wilt inschrijven!

3. Na inschrijving vraagt u de subsidie aan via het JSF of uw intermediar

Als we de goedkeuring van JSF bij ons binnen hebben zal dat dan gecombineerd worden met uw inschrijving

Heeft u nog geen inschrijving / aanvraag gedaan, maar kunt u de zwemlessen zelf niet betalen? Leest u dan de onderstaande informatie:

Zwemschool Aquayara werkt samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur in Almere en Lelystad en het volwassenenfonds in Almere. Het fonds geeft sportkansen aan kinderen en volwassenen uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging of om zwemles te volgen. Voor die kinderen betaalt het fonds de het inschrijfgeld en de contributie bij Aquayara. Het is ook mogelijk om nog een sport naast de zwemles te kiezen.

Wilt u meer informatie over het volwassenenfonds? mail naar  Flevoland@volwassenenfonds.nl

Wilt u meer informatie over het fonds? Bekijk de website via www.jeugdsportfonds.nl.

Werkwijze JSF

  1. U wilt uw kind op zwemles (of hij/zij zit al op zwemles)

  2. Intermediair (bijv. leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener) dient online een aanvraag in.

  3. JSF Almere of Lelystad beoordeelt de aanvraag en stuurt akkoord naar zowel ouder als de zwemschool.

  4. Na akkoord ontvangen wij toestemming, wij combineren dit met uw inschrijving. Indien uw kind al bij ons zwemt stopt de contributie vanaf het moment dat JSF akkoord heeft toegestuurd naar de zwemschool.

  5. Het enige wat u betaalt zijn de afzwemkosten a € 35,00 op het moment dat uw kind gaat afzwemmen.

  6. Let op: uw kind mag maar 5 lessen afwezig zijn!

Indien uw dochter/zoon niet kan deelnemen aan de reguliere groepen en hij/zij in een 1 op 4 groep komt te zwemmen wordt er een bijdrage van € 13,50 per maand gevraagd. Indien alleen 1 op 1 lessen mogelijk zijn dan is dit voor 22 lessen. Hierna kunt u opnieuw een aanvraag indienen.