Overstappen van zwemschool 

Heeft uw kind al eerder zwemles gehad, bent u net verhuisd of niet tevreden bij de huidige zwemschool? Uw kind kan gemakkelijk overstappen naar onze zwemschool.

Dit kan zonder wachttijden; als u wilt kan uw kind direct beginnen! 

Wij zullen uw kind uitnodigen voor een vrijblijvende testles om het juiste niveau te bepalen. Aan de hand van de uitkomst zullen we in overleg met u gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Als wij een geschikte plek hebben gevonden, schrijft u uw kind bij ons in; deze kan vaak al de week na de testles starten met de zwemlessen in Almere of Lelystad!

Let op; een testles zal alleen ingepland worden als uw kind al ergens zwemles heeft gehad en door het eerste nivo heen is!

Heeft uw kind nog maar een paar lessen gehad? Dan is het veelal niet nodig om een testles in te plannen en kan hij/zij instromen bij een nieuwe groep. De wachttijd is dan tussen de 4 – 5 maanden. 

Hoe ziet een testles eruit?
De testles is veelal in een klein groepje (voor A diploma). U kunt direct door naar de kleedkamer met uw zoon/dochter en hem/haar omkleden. De instructeur zal uw zoon/dochter uit de kleedkamer ophalen. 

De instructeur start altijd in het ondiepe om te kijken wat uw kind al beheerst en bouwt dan langzaam uit naar het diepe (indien uw kind dit al kan). 

Een testles is geheel vrijblijvend en de kosten zijn € 10,00. 

vacature Almere Lelystad

Heeft u vragen voordat u een testles aanvraagt? Stel deze gerust via een contactformulier! Wij helpen u graag. De testlessen worden vaak wisselend ingepland. In Almere Tussen de Vaarten en Muziekwijk is dit veelal op de zaterdag. In Lelystad kan dit op verschillende dagen zijn. U kunt bij Lelystad uw voorkeursdagen doorgeven bij de aanvraag voor de testles.