Seascooter workshop in Almere

 

Helaas zal deze workshop wegens gebrek aan personeel momenteel niet gegeven worden. Als we dit weer kunnen opstarten zullen we dat op de site kenbaar maken!!

 Als een echte waterrat door het water racen! Deze “stoere waterratten” workshop bestaat uit het spelenderwijs leren omgaan met een seascooter. De seascooter is een kleine watermotor die je vooruit trekt in het water. Er wordt gebruik gemaakt van een brilletje. De kinderen leren leuke trucjes en doen spelletjes met hun teamgenoten.

Deze leuke zwemactiviteit voor kinderen wordt gegeven in Almere Tussen de Vaarten en kan ook gecombineerd worden met een snorkelcursus (samen € 85,00) of als kinderfeestje in Almere Muziekwijk worden gegeven.

De workshop duurt 2 x 45 minuten en de kosten zijn € 45,00. De seascooter cursus wordt veelal in de schoolvakanties gegeven op 2 verschillende dagen. De kinderen dienen minimaal 6 jaar te zijn en in het bezit van een A diploma.

De eerstvolgende workshop is in de eerstvolgende vakantie (bij genoeg animo). Schrijf uw kind alvast in om een plekje te bemachtigen. Dit kan via een contactformulier

Wilt u meer informatie over een seascooter zwemfeestje of anders soort zwemfeestje voor de verjaardag van uw kind? Klikt u dan op de onderstaande knop!

Seascooter workshop