Snelstartcursus zwemles

Op een speelse manier kennis maken met het water. Als een dolfijn naar de overkant (het begin van duiken) of springen door de schoorsteen (een band). De makkelijkste manier om te leren. Er wordt ook focus gelegd op survival. Vallen in het water en terugzwemmen of onder een bootje door. De kinderen vinden attributen zoals het bootje geweldig!

Bij de snelstartcursus doorloopt uw kind in een hoog tempo het eerste niveau op zwemles. Na de cursus is directe doorstroming naar een gevorderde reguliere zwemles mogelijk in een vestiging naar keuze.

De snelstartcursus bestaat uit 5 dagen 60 minuten aan zwemles. Tijdens deze cursus doorlopen zij alle onderdelen van het eerste niveau, van het vertrouwd raken met het waren, als drijven en springen in het diepe en zelfredzaamheid. Gemiddeld doen kinderen 3/4 maanden over het eerste niveau.

Na de cursus wordt er gekeken naar het behaalde niveau van uw zoon/dochter en wordt hij/zij ingedeeld naar dit niveau. Dit kan al zijn bij het volgende niveau (niveau 2, vaak bij de echte waterratten) of bijv. begin niveau 1/half niveau 1.

Wanneer is de cursus en wat zijn de kosten:
De cursus start elke schoolvakantie in Almere Tussen de Vaarten of Lelystad.. Het is mogelijk om na de cursus door te stromen in een groepje in Almere Muziekwijk, Tussen de Vaarten of Lelystad.

De kosten voor de watervrijcursus zijn € 85,00.

De voordelen van de snelstartcursus:

  • Direct starten
  • Directe doorstroming na de cursus (in vestiging naar keuze)
  • Ingedeeld worden op persoonlijk niveau na de keuze
  • Een korter leertraject (geldt bij de meeste kinderen)
  • Met een voorsprong de reguliere lessen starten

Wilt u graag dat uw kind de snelstartcursus volgt? Dan is het al mogelijk om hiervoor in te schrijven middels een regulier inschrijfformulier. Bij “opmerkingen” kunt u aangeven dat u graag wilt starten met een snelstartcursus in een vakantie naar keuze (bijv. voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie of Kerstvakantie).