Per september starten wij met deze nieuwe activiteit: een gevorderde versie van Aquafun speciaal voor kinderen vanaf 12 jaar. Elk kwartaal is ook hier een nieuwe activiteit waaronder snorkelen, reddend zwemmen, afstandsbrevetten en sea scooters. Voorop in deze lessen staat plezier en het verbeteren van de conditie, om vervolgens naar een diplomaof brevet te werken.

Kosten en wanneer

Deze lessen worden gegeven op de vrijdag om 18:15 uur in Almere Tussen de Vaarten. De duur van de les is 45 min. en de kosten zijn € 30,00 per maand. De kosten voor een diploma zijn € 10,00.

Schema voor het jaar 2018/2019
Eerste kwartaal (7 september tot en met 19 oktober) starten wij met snorkelen (1,2 of 3).Tweede kwartaal (30 oktober tot en met 18 december) – Afstandserie (hierbij wordt er dieper ingegaan op verschillende slagen en het verbeteren van de conditie – langere afstanden, ook komen hier onderdelen als estafetten).

Derde kwartaal (19 februari tot en met 19 februari) – Dolfijn serie (reddendzwemmen 1, 2 of 3)
Vierde kwartaal (5 maart tot en met 23 april) – Snorkelen 2 (Door voor het volgende snorkeldiploma)

Vijfde kwartaal (7 mei – 9 juli) – Seascooter (hiervoor is een snorkeldiploma vereist).

Deelnemers

Het is mogelijk om deel te nemen aan “Aqua sport voor kinderen” indien uw zoon/dochter het C diploma heeft behaald en 12 jaar is of als uw zoon/dochter nog geen 12 jaar is maar “Zwemvaardigheid 3” heeft behaald.

Indien u meer informatie wilt horen wij het graag via info@aquayara.nl
Als u uw zoon/dochter wilt inschrijven voor deze activiteit, kunt u dat doen via de website. Er zijn een beperkt aantal plekjes vrij.

Categories: Workshop