Hier vindt u alle zwemactiviteiten in ons zwembad in Almere. Klik op één van de icoontjes waar u graag meer over wilt weten.

Baby/Peuter survivalzwemmen

Op een speelse manier vertrouwd raken met het water samen met papa/mama (of opa/oma). De kinderen krijgen tijdens de spelletjes ook al voorbereiding op de 'echte' zwemles. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.​

Zeemeerminworkshop

Tijdens de workshop leren de kinderen als een echte zeemeermin/neptunus te zwemmen met een zeemeerminstaart. Ook mogelijk om een cadeaubon met presentje te kopen. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Snorkelcursus

In de vakanties worden er snorkelcursussen georganiseerd voor kinderen. Het leren zwemmen met flippers, een masker die volloopt met water en ademen door een snorkel. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Survivalcursus

Voor kinderen die hun A, B of C diploma hebben organiseren wij survival opfrislessen. De kinderen leren bijvoorbeeld met een loopfiets te water vallen. Er worden ook vergeten/verzwakte technieken behandeld. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Kinderfeestjes / doop

In Almere Muziekwijk is het mogelijk om het zwembad te huren voor een doop of kinderfeestje. Er is ook een mogelijkheid tot een seascooter of zeemeermin workshop als kinderfeestje. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Banen Zwemmen (vanaf 16 jaar)

Heeft u al een diploma? En wilt u werken aan uw conditie? In Almere Tussen de Vaarten wordt er hiervoor banen zwemmen georganiseerd. Een gezellige "klets" baan, ontspannen doorzwembaan of de snelle baan. Met een gezellig muziekje op de achtergrond. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Alleen vrouwen

In Almere Tussen de Vaarten is er op de maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend de mogelijkheid tot zwemles of banen zwemmen voor alleen vrouwen. Hier is een vrouwelijke instructeur aanwezig en er mogen geen mannen het pand betreden. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Aquafun

Als kinderen na hun C diploma of zwemvaardigheidsdiploma’s nog niet uitgezwommen zijn dan kunnen zij deelnemen aan Aquafun!
Elke 6 weken is hier een nieuwe activiteit zoals waterpolo, estafetten, wedstrijdzwemmen, survival, snorkelen en meer! Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.