Aquanieuws uk

Bekijk hier de nieuwste berichten over zwemschool Aquayara. Belangrijke data zoals selectiezwemmen vindt u in onze agenda (bovenaan de pagina).

Watervrij in 6 weken!

Extra genieten met uw kind die watervrij is op zomervakantie! Vanaf donderdag 7 mei start er een watervrijcursus op de donderdagmiddag in Almere Muziekwijk. Heeft uw kind nog geen zwemervaring? Dan is deze watervrijcursus iets voor hem/haar! Na de cursus is uw kind geheel watervrij en is het mogelijk om met een voorsprong in te stromen bij de reguliere zwemlessen in een gevorderd groepje. 

Geen wachttijd
Geen inschrijfkosten
Directe doorstroming! 

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Update Coronavirus

Wij volgen uiteraard het nieuws en de adviezen van de overheid .

De laatste maatregelen, bekend gemaakt op zondag 15 maart, hebben tot gevolg dat wij per direct de zwemschool tijdelijk sluiten.

De gezondheid in ons land is nu het belangrijkste, daarom zullen al onze vestigingen tot minimaal 6 april gesloten zijn.

Als er nieuwe informatie is zullen wij dat uiteraard meteen met onze klanten delen.

Wij wensen iedereen veel gezondheid en zien u graag snel weer terug in onze zwemschool!!

Swimming equipment

Verkoop zwemartikelen

Sindskort verkopen wij super leuke zwemartikelen zoals bikini's, zwembroekjes, waterschoenen (vanaf maat 23 al), zeemeerminsetjes en meer!

Er zijn nog maar een paar maatjes beschikbaar van alle producten. Klik op de afbeelding/titel om alle zwemartikelen te bekijken.

ABC Les vanaf 4 jaar

Op een speelse manier kennis maken met het water. Als een dolfijn naar de overkant (het begin van duiken) of springen door de schoorsteen (een band). De makkelijkste manier om te leren. Er wordt ook focus gelegd op survival. Vallen in het water en terugzwemmen of onder een bootje door. De kinderen vinden attributen zoals het bootje geweldig!

Uw kind zwemt bij ons voor een Survival A, B of C diploma, een diploma meer gespitst op de realiteit. Wij vinden dat de kinderen naast alle normale eisen door de aanvullende eisen van het zwemdiploma van de ENVOZ betere en veiligere zwemmers worden. Hierdoor bieden wij meer kwaliteit, door de aanvullende eisen, binnen dezelfde termijn. De zwemlessen kun je bij onze zwemschool volgen in Almere en Lelystad!

Wij garanderen dat kinderen binnen 18 maanden zwemonderwijs (66 zwemlessen) hun diploma halen. Lees meer over diplomagarantie.

De voordelen van zwemlessen bij zwemschool Aquayara:

– Kleine groepjes (A diploma max. 9 en B&C max. 12)
– Online kunt u gemakkelijk de vorderingen volgen
– Dezelfde instructeur
– Continu worden er extra activiteiten georganiseerd om de zwemlessen te bevorderen
– Korte wachttijd 4 – 8 weken (directe doorstroming na afzwemmen of overstappen v. andere zwemschool)
Diplomagarantie binnen 1,5 jaar
– Zwemmen via JSF (of andere subsidie)
– Mogelijkheid tot goedkoper tarief voor 4 jarigen
– Een echt zwemveilig niveau voor het A, B en C diploma gespitst op de realiteit! (Internationale Survival diploma’s)

Meer informatie over: