Klik op het onderwerp naar keuze voor meer informatie!

Wilt u uw kind afmelden voor de zwemles? Dan kan dat via zwemscore. Zwemt uw kind privé? Mail dan 48 uur van de voren naar info@aquayara.nl

ABC zwemlessen

Alle informatie over de zwemlessen voor het A- B- , en C-diploma bij zwemschool Aquayara in Almere en Lelystad. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie. Uw kind zwemt bij ons voor een Survival A, B of C diploma, een diploma meer gespitst op de realiteit. Wij vinden dat de kinderen naast alle normale eisen door de aanvullende eisen van het zwemdiploma van de ENVOZ betere en veiligere zwemmers worden. Hierdoor bieden wij meer kwaliteit, door de aanvullende eisen, binnen dezelfde termijn. De zwemlessen kun je bij onze zwemschool volgen in Almere en Lelystad!

Zwemles in kleine groepjes

Heeft u liever nog meer persoonlijke aandacht voor uw kind? Bekijk hier ons aanbod zwemles in kleine groepjes. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Zwemles voor volwassenen (ook alleen vrouwen mogelijk)

Al vele volwassenen gaan u voor! Angst voor water of angst in het diepe? Helemaal geen ervaring of wel wat ervaring? Wij leren u graag veilig zwemmen en het is nog reuze gezellig ook. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Diplomagarantie

Voor het A diploma en alle snelcursussen bieden wij een diplomagarantie aan. Doet uw kind langer dan onze inschatting over het diploma? Dan gaat hij/zij kosteloos doorzwemmen. Bekijk alle informatie door te klikken op de titel/icoon.

Zwemvaardigheid

Voor kinderen die na het C diploma nog niet zijn uitgezwommen, willen doorleren en de wedstrijdslagen willen aanleren bieden wij zwemvaardigheid 1, 2 en 3 aan. Goed voor de conditie en techniek! Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Zwemmen via subsidie

Bij ons is het ook mogelijk om zwemles te volgen via JSF in Almere en Lelystad. Bekijk hier alle informatie over zwemlessen volgen via een subsidie. Klik op de afbeelding/titel.

Snelcursussen

Geen zin om een lange periode langs het zwembad te zitten? Bij zwemschool Aquayara is het mogelijk om snelcursussen voor het A, B en C diploma te volgen! Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Vakantiecursussen

Tijdens de vakanties bieden wij zwemcursussen aan voor alle leerlingen die bij ons zwemmen. De kinderen zwemmen elke dag 1 uur en vorderen hierdoor sneller. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Overstappen van een andere zwemschool

Helaas hebben we momenteel geen ruimte om in te stromen als u vanaf een andere zwemschool komt. De verwachting is dat er eind april hiervoor weer ruimte zal zijn.