Zwemschool Aquayara werkt samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur in Lelystad. Het fonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren (5 – 18 jaar) uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging of om zwemles te volgen. Voor die kinderen betaalt het fonds de het inschrijfgeld en de contributie bij Aquayara. Het is ook mogelijk om nog een sport naast de zwemles te kiezen.

Wilt u meer informatie over het fonds? Bekijk de website via www.jeugdsportfonds.nl.

Werkwijze

  1. U schrijft uw kind in via de website. Kies voor het tweede formulier; subsidie en JSF. Zwemt uw kind al bij ons dan is dat natuurlijk niet meer nodig.

  2. Neem contact op met uw intermediair (bijv. leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener). De intermediair dient inschrijving online een aanvraag in.

  3. De wachttijd is ongeveer 4 – 6 maanden. JSF beoordeeld ondertussen de aanvraag en stuurt een eventueel akkoord naar alle partijen en de ouders.

  4. Na akkoord koppelen wij de gegevens bij elkaar en gaan we (afhankelijk van de wachtlijst) een plekje zoeken voor uw kind. Wij raden u aan niet te starten voor de goedkeuring; indien uw kind al bij ons zwemt stopt de contributie vanaf het moment dat JSF akkoord heeft toegestuurd naar de zwemschool.

  5. Het enige wat u betaalt als u via JSf- lelystad zwemt zijn de afzwemkosten a € 40,00 op het moment dat uw kind gaat afzwemmen. 

  6. Let op: uw kind mag maar 5 lessen afwezig zijn!

Indien uw dochter/zoon niet kan deelnemen aan de reguliere groepen en hij/zij in een 1 op 4 groep komt te zwemmen wordt er een bijdrage van € 13,50 per maand gevraagd.